Søg  

Nyheder

31-08-2010 Nyt navn – samme leverandør
LG-Nortel skifter navn til LG-Ericsson. Ændringen sker da Ericsson i foråret har købt aktieanparten i virksomheden som tidligere var delvis ejet af Nortel Networks. Skiftet får dog ikke nogle konsekvenser for hverken produkter eller ledelsen af virksomheden som er vores daglige samarbejdspartner.

Læs mere >>


16-07-2010 Tele-Punkt Hillerød på SKI (Statens indkøb)
En lang række af vores kunder som har mulighed for indkøb via SKI aftalen, har længe haft et ønske om, at vi kunne levere over denne aftale.
At blive godkendt til at levere via SKI er en tids og ressourcekrævende opgave, ligesom aftalen kun kan fornyes med års mellemrum.
Det er således glædeligt, at Tele-Punkt Hillerød nu er blevet godkendt som leverandør til kunder med SKI aftale.
Vi ser frem til et godt samarbejde med disse.


28-06-2010 Nye priser på Konftel konferencetelefonerne
Ergotel har besluttet at gøre de vejledende udsalgspriser endnu mere konkurrencedygtige på alle Konftel konferencetelefonerne.

Se vejledende priser >>


03-06-2010 LG-Ericsson iPECS 50S
Telefoniløsningen til mindre virksomheder, der ønsker en enkel og nøglefærdig løsning.
iPECS 50S er en super kompakt løsning for virksomheder med behov for op til ca. 22 lokallinier. Løsningen er født med alle de funktioner som anvendes i mindre og mellemstore virksomheder, samtidig er brugen af anlægget utroligt enkelt og effektivt. ISDN bylinier, analoge lokalnumre, telefonsvarer, voicemenu, og nummer i kø, er blot nogle af de funktioner som er standard i en iPECS 50S.

Læs mere >>


Tele-Punkt nyhedsbrev

Tele-Punkt udsender med mellemrum et elektronisk nyhedsbrev med aktuelle tilbud, nyheder, og meget andet.
Tilmeld nyhedsbrev