Søg  
Unified communication – hot eller not ?
Finanskrise, askesky, omkostnings reduktioner er blot nogle af de udfordringer danske virksomheder har måttet håndtere i den seneste periode.
En af de løsninger som har fået ekstra fokus i løbet af den samme periode, og måske er blevet forstærket af disse udfordringer, er netop Unified Communication.periode.
periode.

Læs mere >>
 
Tele-Punkt Hillerød på SKI (Statens indkøb)
Tele-Punkt Hillerød nu er blevet godkendt som leverandør til kunder med SKI aftale.

Læs mere >>
 
 
Nyt navn til vores tætte leverandør LG-Nortel
Finanskrisen har været hård ved mange virksomheder, herunder Nortel Networks, som har solgt nogle forretningsområder.
Aktieandelen af LG-Nortel har været et af de områder Nortel Networks har ønsket at realisere, og denne aktieandel er således blevet solgt til svenske Ericsson, således at det fremtidige navn bliver LG-Ericsson.
Vi vil opdatere vores markedsførings materialer, hjemmeside m.v. over de næste måneder, ligesom det nye navn vil blive indarbejdet på produkterne over tid.

Læs mere >>
 
Casestory Gefion
Landboforeningen Gefion, der er et af landets største og mest moderne udbydere af uvildig rådgivning til landbruget, har fået en Aastra telefoniløsning, som gør hele virksomheden mere fleksibel og effektiv. Konsulenterne kan blandt andet få kundeoplysninger vist på deres pc i det sekund en kunde ringer ind. Dermed kan præcis og vedkommende rådgivning gives med det samme og spildtid reduceres.

Læs mere >>