Søg  
 
 
I dette nummer af Dialog har vi valgt at fokusere på emnet mobilitet, som i høj grad har fået vores kunders bevågenhed gennem det sidste år.
Funktionalitet, som kan anvendes af stort set alle virksomheder på den ene eller måde og behovet er naturligvis blevet forstærket på grund af de reduktioner, som mange virksomheder har oplevet over den seneste periode.
Se vindere af Tele-Punkt Nyhedsbrev konkurrence >>

Fokus på Mobilitet – anvend virksomhedens ressourcer optimalt


Mange af de kommunikationsløsninger som tilbydes af Tele-Punkt i dag, har netop fokus på kundernes ønsker til mobilitet. Og vigtigst af alt, kan løsningerne designes/sammensættes så de netop rammer dine behov.

Læs mere >>

FrontDesk – fra knudepunkt til konkurrencefordel


FrontDesk binder hele virksomheden sammen og sikrer at alle får den optimale service i deres telefonkontakt med virksomheden. Med fuldt overblik over alle medarbejderes status og let kaldshåndtering, kan alle kald betjenes effektivt og hurtigt.

Læs mere >>

Miralix Office Operator – Skaber overblik med fokus på kundeservice


Få helt styr på dine mobile medarbejdere, se aftaler i kalender, giv dine kunder et højt kundeservice niveau og tilbyd redskaber der gør hverdagen enkel og effektiv for medarbejderne i din virksomhed.

Læs mere >>