Søg  
Konftel 300W med DECT base
vejl. udsalgspris kr. 7.395,- ekskl. moms
Konftel 300W er konferencetelefonen som giver dig optimal frihed. Konftel 300W har som den eneste trådløse konferencetelefon på marked exceptionel høj lydkvalitet med OmniSound® 2.0 Wideband, som er en forudsætning for effektive telefonmøder.
Med Konftel 300W kan du holde telefonmøde, der hvor du ønsker det uden at tænke på telefon- eller strømtilslutning. Det opladelige batteri giver dig op til 48 timers taletid, så du kan tale en hel arbejdsuge uden at genoplade!
 
Konftel 300W understøtter GAP og kan integreres i installeret DECT-systemer. Den kan også enkelt kobles til din PC via USB for VoIP-samtaler over nettet eller til din mobiltelefon. Den indbyggede brofunktion gør at du kan sammenkoble DECT, mobiltelefon og USB til flerpartssamtaler. Konftel 300W har flere smarte funktioner som støtter op om dine telefonmøder. Indspil møderne på et hukommelseskort, og hør dem senere.
Konferenceguiden gør det enkelt at lave flerpartssamtaler og lagre samtalegrupper, noget som er til stor hjælp ved faste flerpartssamtaler. Konftel 300W er udstyret med Konftels patenteret lyd teknologi OmniSound® 2.0, som giver krystal klar lyd

 


 

Du skal accepterer betingelser før du kan sende bestilling.

*Skal udfyldes