Søg  

Samarbejdspartnere

TDC Erhvervsbutikker
Tele-Punkt overtog med virkning fra den 1. december 2008 de 13
TDC-drevne erhvervscentre.
De 13 Erhvervscenter ligger henholdsvis i Aalborg, Randers, Århus, Herning, Vejle, Esbjerg, Kolding, Aabenraa, Odense, Ringsted, Rødovre, Hillerød og Rønne.

LG-Nortel
Pr. 1. januar 2008 overtog det danske tele- og dataselskab Tele-Punkt Hillerød A/S salgs- og servicedelen på LG-Nortel produkter incl. nøglemedarbejdere samt ca. 12.000 kunder fra TDC. Heraf ca. 6.500 kunder med servicekontrakter.
For Tele-Punkt Hillerød A/S, der er specialiseret i tele- og dataløsninger herunder design af IP- og netværkstelefoni, datanetværk og management, er der ikke alene tale om en klar styrkelse på det danske marked, men samtidig går Tele-Punkt fra at være en af de største danske aktører på markedet til at være den største med tilsammen ca. 20.000 installationer i Danmark. Det er samtidig værd at bemærke at Tele-Punkt er de eneste i branchen siden liberaliseringen af telemarkedet i 1989, der stadig har samme navn og ejerkreds.
www.lg-nortel.com

Aastra
Aastra Telecom Denmark A/S er Aastra Technologies Limited’s selskab i Danmark – og er markedsledende inden for kommunikationsløsninger til alle typer virksomheder.
Med hovedkvarter i Concord, Ontario, Canada, udvikler og leverer Aastra innovative kommunikationsløsninger og applikationer til alle typer virksomheder. Aastra arbejder på verdensplan og har mere end 50 millioner installerede linier over hele verden samt direkte som indirekte salgskanaler i mere end 100 lande.

Aastra fokuserer udelukkende på enterprise communications markedet og tilbyder et af de mest komplette produktprogrammer inden for Unified Communications, som kan tilpasses, således at de nøjagtigt imødekommer den enkelte kundes behov. Løsningerne spænder fra telefonsystemer/call managers til små og mellemstore virksomheder til store skalerbare kommunkationsløsninger til de større virksomheder, hvor der er tænkt på integreret mobilitet, call center løsninger og et bredt udvalg af telefoner.
Med sit store fokus på åbne standarder gør Aastra det mere effektivt for virksomheder at kommunikere og samarbejde.
www.aastra.dk

GN-Netcom/Jabra
GN Netcom, som sælger produkter under varemærket Jabra, udbygger til stadighed sin position som en af verdens førende og hurtigst voksende leverandører af håndfri kommunikationsløsninger. Med 1.100 medarbejdere og salgskontorer i verden udvikler, producerer og markedsfører vi et bredt sortiment af headsets til slutbrugere, kontorer og Contact Centre. GN Netcoms forretningsområde omfatter også OEM-udstyr (Original Equipment Manufacturing) til en lang række globale kunder, herunder producenter af mobiltelefoner, pc’er og PDA’er.
www.jabra.dk

Global Connect
GlobalConnect tilbyder løsninger til effektiv og sikker data- og telekommunikation.
Effektiv kommunikation giver øget værdi til alle - på tværs af organisationer, datterselskaber, ansatte og kunder.
Som den førende danske udbyder af en åben kommunikationsinfrastruktur spiller GlobalConnect en ledende rolle i at hjælpe kunder med at drive deres forretning på en effektiv måde, som hjælper dem til vækst og større overskud.
Når alt kommer til alt, er dagens netverden efter vores mening et sted, hvor kommunikation er "vækstmaskinen".
Med en kombination af netværksekspertise og evner for forretningsoptimering, tilbyder vi fuldt integrerede infrastrukturløsninger, som vore kunder kan stole på, hvilket danner grundlaget for succes i forretningen.
www.globalconnect.dk

RackPeople
RackPeople og Tele-Punkt har pr. 1. juli 2010 indgået et strategisk samarbejde på telefoniområdet.
Begge parter har gennem de seneste år oplevet den kraftige konvergens, der er sket (og sker) mellem klassisk telefoni og IT, hvor de 2 verdener efterhånden smelter fuldstændigt sammen.
Der er en række løsninger på markedet, der adresserer dette, og med Tele-Punkts kompetence og markedsandel indenfor klassiske PBX-løsninger og RackPeoples kompetence indenfor Microsoft Unified Communications (herunder Exchange & Office Communications Server) står parterne nu med en væsentligt stærkere kompetenceprofil i forhold til markedet end tidligere.
Samarbejdet betyder således, at parterne vil bruge hinanden til at sikre mere komplette løsninger og leverancer, og vi forventer snart at kunne annoncere en række fælles "pakker" og "koncepter".
www.rackpeople.dk