Søg  

Case: SBS TV

Hos SBS TV i Skovlunde var telefonsystemet ikke længere tidssvarende. Det viste sig, at LG iPECS 300 fra Tele-Punkt opfyldte alle punkterne på ønskesedlen og endda til den rigtige pris. “Implementeringen har været gnidningsløs,” fortæller it-chefen.

Selv om SBS TV samler nogle af landets mest populære tv-kanaler som Kanal 4, Kanal 5, The Voice og 6’eren under samme tag, så var det tidligere et stort irritationsmoment for medarbejderne, at deres telefoner paradoksalt nok manglede en skærm. Det betød, at de ikke kunne se, hvem der ringede, og det var langt fra eneste problem.

“Vores gamle telefonsystem var udviklet gennem knopskydning, som det er hos mange virksomheder,” fortæller it-chef Flemming Baumbach hos SBS TV. “Så det var ikke længere tidssvarende, og vi tog derfor en beslutning om at starte forfra. Vi definerede alle vores ønsker, kontaktede nye leverandører og var forberedt på, at vi nok enten måtte slække på ønskerne eller betale ekstra.”

Sådan skulle det imidlertid ikke gå. For hos Tele-Punkt fandt SBS TV en løsning, der opfyldte alle krav og tilmed var uhyre konkurrencedygtig i pris. Det er et LG iPECS 300 system, som nu har været i drift siden oktober 2008 til alles fulde tilfredshed.

God dialog med Tele-Punkt teknikere
Efter at beslutningen var taget om at investere i løsningen fra Tele-Punkt, rykkede teknikerne ind på banen for – sammen med de ansvarlige fra SBS TV – at få projektet ført ud i livet. Og det var i følge it-chef Flemming Baumbach en positiv oplevelse.

“Vi har haft en rigtig god dialog med Tele-Punkt og deres teknikere, og der har været en fornuftig projektledelse, så processen har faktisk forløbet helt gnidningsløs før, under og efter ibrugtagning. Vi har nu en velfungerende telefoncentral med omstilling på pc og i alt cirka 150 nye IP-telefoner. Og så må vi ikke glemme de mange nye funktioner, der gør hverdagen nemmere for alle.”
Her refererer Flemming Baumbach blandt andet til, at den nye løsning er integreret på en helt anden måde end den tidligere. Systemet kan for eksempel “kigge” i kalenderen for den enkelte medarbejder, ligesom voicemail, Unified Messaging og meget mere nu er blandt de værktøjer, receptionister og medarbejdere kan benytte sig af.

“Det er en stor fordel, at det hele nu kan tale sammen, så vi kan bruge mail, kalender og pc til at få overblik og servicere kunder. Den enkelte medarbejder kan også frit stille om til sin mobil, lægge besked om at man for eksempel er gået i møde, tage telefonen på hjemmearbejdspladsen og meget mere. Det er et stort skridt fremad for den interne trivsel og for vores image udadtil,”
slutter it-chef Flemming Baumbach.